Пичове здравейте скоро ще си купувам алфа 166 2.0 Twinspark само това знам за колата.Преди да я зема исках да ви попитам за разхода на гориво (малко ме притеснява), цената на подръжката плюсове минуси като цяло.Предварително благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на Алфа 166
Collapse
X
-
Re: Закупуване на Алфа 166
Първоначално публикувано от doom_aligatorПичове здравейте скоро ще си копувам алфа 166 2.0 Twinspark само това знам за колата.Преди да я зема исках да ви попитам за разхода на гориво (малко ме притеснява), цената на подръжката плюсове минуси като цяло.Предварително благодаря.Има и сравнения някъде мисля че Пинко беше писал подробно в една тема
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWDИ се пише кУпувам, дайте да не се излагаме като селяни - голфаджии, мисля че повечето сме образовани хора
иначе колега почети последните 2-3 теми и ще добиеш преставаАЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNoПървоначално публикувано от code... за което не малка заслуга имам и аз като защитник на бензинаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от TaNoПървоначално публикувано от code... за което не малка заслуга имам и аз като защитник на бензинаlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment